SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dětské povlečení z nanobavlny

30. červen 2023

Pokud dnes 30. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte set dětského povlečení od českého výrobce nanoSpace.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásný a poměrně hodnotný dárek. Pošleme Vám set dětského povlečení pro alergikynano-bavlny (povlak na polštář a na přikrývku; hodnota je téměř 3.000,- Kč) od české firmy nanoSpace.

Jde o první povlečení, které nahrazuje protiroztočové povlaky a antialergické lůžkoviny. NanoSpace začali protiroztočové nanolůžkoviny vyrábět jako první na světě v roce 2016. Několik let v Česku vyvíjeli materiál, na povlaky používají krásnou nano-bavlnu, bio nebělenou a nebarvenou.

Lůžkoviny jsou oblíbené u alergiků, astmatiků a lidí s citlivou pokožkou – brání průniku roztočů, a to bez použití chemikálií. Výrobce spolupracuje s cca 300 českými alergology.

Společnost nanoSpace právě zvítězila v prestižní soutěži Podnikatel roku v jižních Čechách a jde do celostátního kola. Vyrábí také nanoroušky, nanošátky a nanooblečení.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám sadu dárků, které by se Vám mohly hodit pro Vás a Vaše děti. Zašleme Vám totiž nějakou z her nebo knih od společnosti Albi.cz

Může to být třeba hra z edice Mozkovna s názvem IQ Fitness - Neobyčejné příhody, což je karetní hra plná úkolů, hádanek a rébusů, které mají za úkol zaměstnat váš mozek a poskytnout mu dostatečný trénink.

Nebo Vám pošleme společenskou hru Cortex 3, což je další „člen rodiny“ populárních postřehových her Cortex. Ty procvičují logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem.

Poslat Vám ale můžeme třeba „párty“ hru Inkognito na motivy českého televizního zábavního pořadu, ve které se hráči snaží uhodnout povolání nebo slavnou osobnost na základě napovídání těchto pojmů ostatním hráčům v roli moderátora.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio