SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi podzim s chytrou televizí

7. říjen 2022

Pokud dnes 7. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte příležitost mnohonásobně si vylepšit domácí divácký zážitek.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes moc pěknou cenu, kterou do soutěže věnovala služba Lepší.TV. Pošleme vám TV box (chcete-li set top box), který vám umožní využít tuhle službu i na televizích, které nepodporují instalaci aplikace. Díky přiloženému kabelu je možné ho využívat na všech typech televizorů včetně starších modelů. S TV boxem budete moct i surfovat po internetu, sledovat YouTube nebo si prohlížet svoje fotky.

A k tomu vám ještě zašleme předplatné na sledování televize přes službu Lepší.TV na 6 měsíců. Jde o moderní způsob sledování televize přes internet s mnoha funkcemi – zahrnuje 124 televizních stanic, sledování pořadů až 100 dní zpětně, neomezené nahrávání nebo přetáčení reklam. A k dispozici je i velká videotéka s filmy, seriály a pořady různých žánrů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Cenu do soutěže věnovala společnost Prom-IN

Ve vašem balíčku tak bude konkrétně třeba balení vitamínu C, Pure Omega nebo Vita Solution, což je profesionální produkt, který obsahuje komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a formě tak, aby pokryl zvýšenou potřebu mikroživin zatěžovaného organizmu nebo další produkty.

Všechny tyto výrobky reprezentují 100% přírodní produkty bez jakýchkoli chemických aditiv. Jsou vyrobené díky použití nejmodernějších technologií a velké kvalitě surovin. A navíc se pyšní vynikající chutí. 

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio