SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dům a zahrada jako ze škatulky

15. červenec 2021

Pokud dnes 15. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás profesionálního pomocníka, kterého využijete nejen na jaře.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, která se vám bude hodit nejen teď na jaře. Cenu do soutěže věnovala společnost Kärcher, která je světovou jedničkou na trhu čisticí techniky a vyniká nejen vynalézavostí, špičkovým výkonem, ale i inovativními řešeními problémů.

Dneska vám od nich zašleme tlakovou myčku K2 Power Control Home s mobilní aplikací Kärcher Home & Garden. Zařízení je vybaveno vysokotlakou pistolí a pracovními nástavci a je vhodné pro čištění předmětů, jako jsou jízdní kola, zahradní nářadí nebo zahradní nábytek. 

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků pro vaše domácí mazlíčky. Máme pro vás set vitamínů a doplňků stravy pro psy a kočky od společnosti VITAR Veterinae.

Ve vašem balíčku bude např. kloubní výživa Arti Vit, což je komplex látek důležitých pro zvířecí kloubní výživu, který zároveň účinně tlumí bolest; přidáme i Multivitamin Forte ve formě měkkého želé vhodný nejen u fyzicky zatěžovaných zvířat, ale naopak třeba i v období březosti nebo u starších psů a koček pro zlepšení fyzické a psychické kondice. A přidáme také přípravek proti zubnímu kameni Dent ON, který účinně působí na zuby a dásně vašich zvířecích miláčků.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio