SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek ušitý doslova na míru

14. září 2020

Pokud dnes 14. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení vyznavači elegance a kvality.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dnes pěknou sportovní cenu, respektive se sportem související. Je to cena od pořadatelů a partnerů 107. ročníku slavného veslařského závodu – pražských Primátorek.

Cena je tentokrát opravdu netradiční a hodnotná – je to poukaz na ručně a na míru šitou košili kategorie Exclusive s vyšitým monogramem. Poukaz v hodnotě téměř 3.000,- Kč do soutěže věnovala značka Le Premier, stylový partner AXA Primátorek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží. V pátek 18. září se koná nejvýznamnější závod univerzitního sportu – závod posádek osmiveslic Univerzitní osmy, v sobotu a v neděli 19. a 20. září se pak jede 107. ročník AXA Primátorek. Finálový závod se uskuteční v neděli v 15.30.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska dárek od pořadatelů a partnerů akce Stan proti melanomu

Čtěte také

Jedná se o sadu, ve které bude termální voda Uriage ve spreji, která zklidňuje citlivou pokožku a vytváří bariéru proti alergenům a bakteriím. Ve vašem balíčku bude také ochranný regenerační krém na ruce Uriage Bariéderm, který vyživuje a zvláčňuje velmi suchou pokožku vystavenou každodenním agresivním vlivům a chemickým látkám.

Balíčky tentokrát do soutěže věnovala síť lékáren Dr. Max.

I v době covidové potřeba myslet na prevenci – pokud jste se v létě pohybovali venku, máte světlou kůži, pihy či znaménka nebo se změnila se jejich barva nebo velikost, můžete se i letos nechat zdarma vyšetřit ve Stanu proti melanomu. Koná se příští pondělí a úterý 14. a 15. září na Václavském náměstí v Praze, 21. září v Brně a 22. září v Ostravě – vždy od 10 do 18 hodin.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio