SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek nejen pro herní maniaky

13. říjen 2021

Pokud dnes 13. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás sadu elektroniky od značky Yenkee.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás dnes limitovanou edici herního setu KJG, který značka Yenkee vytvořila ve spolupráci s trojicí mladých youtuberů.

Součástí sady je odolná kovová klávesnice s LED RGB osvětlením. Součástí konstrukce je i praktický držák telefonu, což umožňuje mít telefon stále na očích. Dále je v setu plně programovatelná herní myš, která je díky ergonomickému provedení vhodná jak pro leváky, tak pro praváky. Myš disponuje citlivým optickým senzorem s vysokým rozlišením, což umožňuje zaznamenávat i ten nejmenší pohyb myší s vysokou přesností.

A součástí setu jsou i oblouková herní sluchátka, která jsou díky polstrovaným polštářkům velice pohodlná a padnou skvěle na hlavu. Zároveň jejich oblouková konstrukce zajišťuje izolaci zvuku. Mezi jejich přednosti patří basové vibrace a prostorový zvuk, který vás vtáhne přímo doprostřed dění.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát moc pěknou cenu kulturní. Bude to poukaz na 3měsíční předplatné na Dramox.cz.

Dramox je divadlo online, se kterým si užijete divadelní představení v klidu domova – najdete na něm zábavu pro celou rodinu, komedie, dramata, pohádky pro děti, ale třeba i alternativní divadlo či pantomimu. Dramox nabízí i desítky děl z povinné četby a k nim pracovní listy pro učitele i studenty pro zábavnější online výuku.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio