SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi bezdrátová sluchátka a kompaktní nabíječka

4. leden 2024

Pokud dnes 4.1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu cen od společnosti FIXED.ZONE.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám sadu cen od společnosti FIXED.ZONE, což je český dodavatel i výrobce příslušenství nejen pro mobilní telefony.

Konkrétně pro Vás máme bezdrátová sluchátka Buds Pro, která Vám přinesou speciální zvukový zážitek! Mají krásný minimalistický vzhled, takže jsou takřka neviditelná a jejich funkce ANC izoluje okolní hluk. Sluchátka mají bezdrátové dobíjení, které je kompatibilní s jakoukoli bezdrátovou nabíječkou (a mají extra dlouhou výdrž až 20 hodin poslechu).

K tomu Vám přidáme ještě multi-portovou kompaktní nabíječku GaN 100W, která má praktické konektory, takže dobijte současně až čtyři zařízení pomocí portů. Díky použité GaN technologii je nabíjení rychlejší a efektivnější s minimálním zahříváním. Zároveň má menší, kompaktní rozměry, než jiné nabíječky srovnatelného výkonu právě díky GaN technologii. GaN nabíječky navíc neprodukují tolik tepla, a proto se zahřívají podstatně méně než klasické nabíjecí adaptéry.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dneska Vám pošleme sadu cen, kterou do soutěže věnovala Česká obec sokolská, která je pořadatel XVII. všesokolského sletu, který se bude konat od 30. června do 5. července. Bude to jedna z největších sportovně kulturních a společenských akcí letošního roku.

Od Sokola pro Vás máme modré tričko, batůžek – vak na záda, zápisník a další dárky.

K tomu Vám ještě přidáme set produktů od společnosti PROM-IN, které by se Vám mohly hodit teď v zimě. PROM-IN se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Máme pro Vás řadu výrobků, které reprezentují 100% přírodní produkty bez jakýchkoli chemických aditiv, které jsou vyrobené díky použití nejmodernějších technologií a velké kvalitě surovin. Navíc se tyto produkty pyšní vynikající chutí.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio