SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek, který oceníte nejen při sportu

15. říjen 2020

Pokud dnes 15. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, která potěší milovníky kvality a moderních technologií. 

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám hodnotnou cenu, kterou do soutěže věnovala společnost Siemens. Ta je pořadatelem a vyhlašovatelem soutěže Cena Wernera von Siemense, jejímž cílem je oceňovat autory nejlepších studentských a vědeckých prací a pedagogy vysokých škol.

Dostanete od nás chytré hodinky nové generace Samsung Galaxy Watch Active, které mají lehký a nenápadný design. Všechny fitness náramky a hodinky sledují vaše výkony, ale Watch Active vám přímo radí, jak zůstat ve formě a být ještě lepší.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Obálka knihy Otomara Dvořáka o Janu Žižkovi z Trocnova

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu knížek pro vaše podzimní čtení. Bude mezi nimi zejména úplná novinka, výpravná kniha spisovatele, historika a režiséra Otomara Dvořáka názvem Jan Žižka z Trocnova: Světla a stíny hejtmanovy životní cesty.

Kniha je kombinací cestopisu, historie a povídek ze Žižkova života. Autor se v ní vydal po stopách, které slavný husitský vojevůdce zanechal v české krajině. Poutavý popis míst spojených s osobou Jana Žižky se v knize prolíná s barvitým vyprávěním o jeho životě.

Mezi vašimi knihami bude také novinka s názvem Run and Cook a podtitulem Kulinářská příručka správného běžce. Pokud pravidelně trénujete a připravujete se na běžecké závody (nebo máte v úmyslu začít), pak v této kuchařské knize najdete kromě informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů na lehká, ale vydatná a chutná jídla.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio