SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek ke sportu i relaxaci

6. říjen 2022

Pokud dnes 6. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás sadu dárků od společnosti ALPA.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás velikou sadu dárků od tradičního výrobce kosmetických produktů, jež jsou nepostradatelnými pomocníky při práci, sportu i relaxaci už od roku 1913.

Pošleme vám velikou „bednu“ dárků od společnosti ALPA. Svou více než stoletou tradici a zkušenosti teď představuje v podobě nových masážních emulzí, olejů a roztokůh, které s oblibou využívají i vrcholoví sportovci.

V sadě najdete velkou spoustu masážních gelů, krémů, emulzí, olejů a balzámů bylinných, mentolových, konopných, s kaštanem, hřejivých, pro sport i rehabilitačních. V sadě je také sprchový gel nebo šampón a pochopitelně i oblíbený lihový bylinný roztok Alpa Francovka.

K tomu vám společnost Alpa navíc věnuje ještě třeba ručník, batůžek, termosku nebo stylový USB disk a spoustu dalších dárků.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků pro vaše domácí mazlíčky. Máme pro vás set vitamínů a doplňků stravy pro psy a kočky od společnosti VITAR Veterinae.

Ve vašem balíčku bude například kloubní výživa Arti Vit, což je komplex látek důležitých pro zvířecí kloubní výživu, který i účinně tlumí bolest. Přidáme i Multivitamin Forte ve formě měkkého želé nebo přípravek proti zubnímu kameni Dent ON, který účinně působí na zuby a dásně vašich zvířecích miláčků.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio

Související