SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi členství i kurz v golfovém klubu

27. červenec 2020

Pokud dnes 27. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení hlavně ti, kdo se chystají začít s golfem.

Golf Park Hostivař

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám zajímavou a netradiční cenu. Je určená zejména pro ty, kteří by rádi začali s golfem, pro což je teď v létě ideální čas.

Máme pro vás poukaz v hodnotě 3.000,- Kč na členství v Golf Clubu Hostivař v Praze, jehož součástí je kurz pro nové členy, kteří jsou golfoví začátečníci. Pro tyto začínající golfisty jsou zde totiž připravené intenzivní kurzy pro získání „Osvědčení pro hru na hřišti“. Kurzy zde probíhají v průběhu celého léta.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Výběrovou kávu nakupuje organizace Naturpark 12 přímo od malých farmářů z celého světa

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám dnes dárek od sociálního podniku Naturpark 12. Vznikl pod hlavičkou neziskové organizace Revenium, která dává práci lidem se zdravotním postižením.

Pošleme vám tedy kávu třeba z Brazílie, Kolumbie, států Střední Ameriky, ale třeba i z východní Afriky, z Etiopie a Keni. Bude to dárkové balení výběrové zrnkové kávy Naturpark 12 nakoupené přímo od malých farmářů z celého světa.

Slovo „výběrová“ není u kávy Naturpark 12 jen „šperk na etiketě“. Je garancí, že výběru každého zrna, druhu kávy, zemi původu i technologii pražení věnují velkou pozornost.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio