SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi cena pro fanoušky české hokejové reprezentace

1. červen 2021

Pokud dnes 1. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás sadu cen, které využijete třeba při fandění českému týmu na hokejovém šampionátu v Rize.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu cen souvisejících s MS v hokeji, na kterém se dnes česká reprezentace od 15:15 utká s Slovenskem. Zápas vysílá v přímém přenosu nejen Radiožurnál, ale i nová digitální sportovní stanice Radiožurnál Sport.

Čtěte také

Ceny do soutěže věnovala společnost Škoda Auto, která je už od roku 1993 hlavní sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji. Mezi vašimi cenami bude třeba hokejový dres, přesná replika oficiálního dresu české reprezentace s logem lva, batoh Octavia, fanouškovská šála, hokejový puk, nebo desková hra.

Škoda Auto podporuje vedle MS v hokeji i různé národní svazy a národní ligy, a také dorost v rámci Junior Ice Hockey Cup a pochopitelně také další sporty – cyklistiku a motoristický sport. U Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji je 29letým nepřetržitým hlavním partnerem a díky tomuto nejdelšímu kontinuálnímu sponzoringu MS v historii sportu se automobilka dokonce zapsala do Guinessovy knihy rekordů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K dárkům od Škodovky přidáme sadu produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Pošleme Vám třeba přípravek Health balance, který je vhodný pro celkovou revitalizaci organismu pro osoby vystavené zvýšené fyzické a psychické zátěži, ale třeba i zinek kombinovaný s hořčíkem, komplex vitamínů a minerálů Vita Solution a další produkty.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám taky cenu sportovní, tentokrát pro milovníky beach volejbalu. Jsou to dárky od pořadatelů a partnerů skvělého beachvolejbalového turnaje J&T Banka Ostrava Beach Open, který se koná tento týden od 2. do 6. června v Dolních Vítkovicích.

Máme pro vás 2 vstupenky na neděli 6. června., kdy muži i ženy hrají zápasy o 3. místo a finálové zápasy. K tomu přidáme i značkový beachvolejbalový míč MIKASA podepsaný top českými hráči a tričko od pořadatelů.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio