Soutěž: Za 3 správné odpovědi zdarma skipasy do Sportovního areálu Harrachov

1. březen 2019

Pokud dnes 1. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o sport.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska sadu cen ještě zimních.

Pošleme Vám jednak dokonce 4 skipasy, tedy pro celou rodinu, do rakouského lyžařského areálu Hochficht. Hochficht je největším rakouským skiareálem mimo Alpy a nabízí široké možnosti všem vyznavačům zimních sportů a pro všechny úrovně výkonnosti. Na rozdíl od Alp zde nepadají laviny, dostanete se tam bez problémů.

Ke skipasům Vám přidáme ještě další dárky, mezi nimi třeba originální zimní červenou čepici od nás, od Radiožurnálu, která se i přes současné oteplení rozhodně ještě bude hodit.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu dárků filmových, souvisejících s udělováním ocenění Český lev.

Vy budete mít možnost sami posoudit, kdo si zaslouží cenu a ještě ke všemu si filmy vychutnat online z pohodlí domova. Vybrané z nominovaných filmů bude totiž možné zhlédnout od 18. do 31. března na stránkách ceskylev.cz a dafilms.cz. A my pro Vás máme, kromě další dárků od pořadatelů Českého lva, i voucher na bezplatný přístup k jejich sledování.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio