Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro milovníky aut od Primátorek

7. červen 2019

Pokud dnes 7. 6. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o ceny související s veslařským závodem.

Cena je tentokrát opravdu netradiční a velmi hodnotná – je to poukaz na zapůjčení nového vozu Lexus UX (což je zbrusu nový městský crossover, nejmenší SUV od Lexusu; má nepřehlédnutelný design) dokonce na týden. Cenu do soutěže věnoval Hlavní partner 106. ročníku Primátorek, Lexus Česká republika.

Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží – už dneska se jedou závody Universitních veslic, kterých se netradičně v roli kormidelníka zúčastní třeba i Jiří Prskavec, olympijský medailista ve vodním slalomu. V sobotu a v neděli 8. a 9. června se pak jede 106. ročník AXA Primátorek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska vstupenky na ojedinělou akci – na Speedway Grand Prix v ploché dráze. Závod se koná v sobotu 15. června na pražském stadionu Markéta a v tuhle chvíli je už úplně vyprodáno, takže máte ojedinělou možnost ho navštívit jen díky Radiožurnálu.

Na Markétě se představí šestnáctka nejlepších světových borců. Budete tak moci být svědky tvrdých a nelítostných bojů o body do seriálu o titul mistra světa na ploché dráze.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio