Soutěž: Za 3 správné odpovědi vstupenky pro celou rodinu na parkurovou akci

22. říjen 2019

Pokud dne 22. 10. dpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás tentokrát cenu sportovní, tentokrát související „s koníčky“, se špičkovým parkurem.

Zašleme Vám 4 vstupenky, tedy pro celou rodinu, na skvělou parkurovou akci, jejíž celý název je Global Champions Prague PlayOffs 2019 a uskuteční se letos od 21. do 24. listopadu, stejně jako loni v O2 aréně. Půjde o největší show v historii světového parkuru.

Čtěte také

1. ročník Prague PlayOffs se v Praze konal v loňském roce a měl velký úspěch; byla to vydařená a mimořádně úspěšná premiéra finále celoroční globální soutěže jednotlivců a týmů. Do Prahy se opět sjede světová špička, nejlepší parkuroví jezdci světa, závodit zde bude i místní tým Prague Lions, za který jezdí třeba i česká jezdkyně Anna Kellnerová (která se ale bohužel kvůli zranění pražských závodů nezúčastní).

Letos bude pro diváky připravený nový formát, budou se moci podívat na tzv. „opracoviště“, kde se koně připravují bezprostředně před závodem – to bude totiž v nově postavené hale O2 Universum. Připravený je ještě atraktivnější doprovodný program, který nabídne třeba velkolepou artistickou a audiovizuální show v režii Michala Cabana a také jedinečnou koňskou show. Návštěva Global Champions Prague PlayOffs pro Vás určitě bude skvělý zážitek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dnes sadu knížek. Bude mezi nimi i čerstvě vydaná kniha Třináctá oběť od autora bestsellerů Tonyho Parsonse, držitele ocenění British Book Awards a dalších cen, který momentálně slaví mezinárodní úspěch právě se svou sérií o detektivu Maxi Wolfovi. 

Tony Parsons přijede představit knihu také českým čtenářům. Ti se s ním mohou setkat během autogramiády, která se koná v úterý 22. října od 17:00 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio