Soutěž: Za 3 správné odpovědi vstupenky na Symfonii našeho světa

5. prosinec 2019

Pokud 5. 12. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o kulturu.

Pošleme Vám už takhle v předstihu 2 vstupenky na fascinující představení „National Geographic: Symfonie našeho světa“, které se koná letos 14. prosince v O2 Universum v Praze.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Půjde o jedno z prvních představení, které bude uvedeno v tomto zbrusu novém moderním multifunkčním prostoru O2 Universum, který nedávno otevřel své brány.

Představení ukazuje fascinující přírodu v doprovodu živého symfonického orchestru a sborů, kombinuje úchvatné záběry divoké přírody zachycené pro National Geographic s jedinečnou symfonií a hudebními motivy z dílny Bleeding Fingers Music kultovního umělce Hanse Zimmera.

Od jara 2018 už toto představení zhlédli diváci v desítkách hal a koncertních sálů po celém světě. Vychází z více než 130leté tradice průlomového stylu obrazového vyprávění a představivosti slavného časopisu National Geographic, které spojuje s perfektní synchronizací živého orchestru a sboru v jeden okouzlující celek.

Ke vstupenkám vám tentokrát jako speciální bonus přidáme sadu DVD z produkce National geographic, které rovněž ukazují záběry divoké přírody, ale přinášejí i strhující pohled do technických, kulturních nebo etnických tajů tohoto světa.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska dárkový poukaz pro 2 osoby na ochutnávky v některé z restaurací, které jsou zapojeny do „Grand restaurant festivalu“. Jeho už 11. ročník se koná od 15. ledna do konce února příštího roku v 89 TOP restauracích po městech po celé republice.

Tématem tohoto ročníku je „sci-fi v kuchyni aneb jídlo budoucnosti“.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio