Soutěž: Za 3 správné odpovědi vstupenky na 1. kolo Fed Cupu

30. leden 2019

Pokud dnes 30. 1. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát jde o 2 vstupenky na 1. kolo Fed Cupu, které se koná příští víkend, 9. a 10. února v Ostravar aréně v Ostravě – Vítkovicích.  Jak určitě víte z našeho vysílání, české tenistky hrají proti silnému týmu Rumunska.

České tenistky nastoupí v silné sestavě, kapitán Petr Pála určitě využije semifinalistku Australian open Karolínu Plíškovou a možná i dvojnásobnou wimbledonskou šampionku a finalistku Australian open, aktuálně světovou dvojku Petru Kvitovou.

Trenér i tenistky se těší, až se opět „ukáží doma“, před domácími fanoušky. V sobotu 9. 2. se hrají úvodní dvouhry, v neděli 10. 2. pak závěrečné dvouhry a čtyřhra (výherce si může vybrat, zda chce vstupenky na sobotu nebo na neděli).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke vstupenkám na Fed cup přidáme ještě cenu z úplně jiného soudku. Pošleme Vám 2 jednodenní ski pasy do Sportovního areálu Harrachov.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska vstupenky do pražského divadla Studio Dva na některé z představení cyklu „Slovenské hvězdy“, která se pravidelně hrají na Malé scéně Divadla Studio Dva.

Budete si moci vybrat třeba velmi žádané představení „Na fašírky mi nesiahaj“ s Milanem Lasicou a Milanem Kňažkem nebo na představení „Horúce leto 68“ s podtitulem „ako sme utekali“ se Zuzanou Kronerová nebo na populární hru „Odvrátená strana mesiaca“ v níž exceluje v titulní roli Emília Vášáryová.

Cyklus „Slovenské hvězdy“ organizuje divadlo Studio Dva ve spolupráci s nejlepšími bratislavskými divadelními soubory, se Štúdiem L+S a Divadlem GUnaGu, v jeho rámci můžete vidět to nejlepší od našich východních sousedů. Můžete se těšit na taková jména slovenského divadla, jakými jsou Emília Vášáryová, Milan Lasica, Zuzana Krónerová, Milan Kňažko, Petra Polnišová, Kamila Magálová a mnoho dalších.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio