Soutěž: Za 3 správné odpovědi víkend v luxusním mercedesu

18. květen 2020

Pokud dnes 18. 5. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení fanoušci moderních trendů na čtyřech kolech.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás tentokrát senzační a velmi hodnotnou cenu. Pošleme vám voucher na zápůjčku auta na víkend. Nebude to ledajaké auto, ale plně elektrický model Mercedes-Benz EQC.

Automobil má dva elektromotory o výkonu 300 kW, což mu zaručuje výbornou dynamikou (třeba na rychlost 100 km/h se dostane za pouhých 5 sekund). Díky špičkovým bateriím Mercedes EQC ujede na jedno nabití až 471 kilometrů, přičemž se nabije z 10 na 80 % za velmi příznivých 40 minut.

Mercedes-Benz EQC je první sériově vyráběný elektromobil této nejstarší světové automobilky. A je mimo jiné vybaven převratným hlasovým ovládáním – pomocí příkazů v češtině lze aktivovat různé funkce nebo zadávat cíl cesty.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám dárkový balíček od společnosti Starlife, která je jedním z partnerů seriálu turistických výšlapů Nahoru na horu, který se už chystá na letošní letní sezónu.

V balíčku jsou produkty pro zdravý a aktivní život, které jsou určené nejen pro sportovce, například vitamíny, doplňky stravy, minerály ve formě roztoku nebo třeba energetická tyčinka. Balíček by se vám mohl hodit teď na jaře, na začátku výletů do přírody, třeba i k posílení vaší imunity.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio