Soutěž: Za 3 správné odpovědi vás vezmeme na Týden saunování

9. listopad 2018

Pokud ve dnes 9. 11. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát o sadu cen sportovně relaxačních. Bude mezi nimi batůžek, vitamínové doplňky od společnosti Starlife a další dárky.

K tomu Vám přidáme vstupenky do jednoho ze saunových světů, které jsou zapojené do projektu „Týden saunování“, jehož už 8. ročník se koná v řadě saun a saunových center po celé republice tento týden do 11. listopadu. Konkrétně pro Vás máme vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha v Čestlicích.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu CD. Bude mezi nimi zejména žhavá novinka, album EvoLucie české kapely Lucie, které vychází právě dneska, v pátek 9. listopadu.

Albem kapela navazuje na svoje největší úspěchy. CD je udělané moderně, s novým zvukem; vzniklo ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jak od nás, tak ze zahraničí. Hudební produkce se ujal Mike Clink, který stojí za zásadními alby Guns N' Roses, kterých se prodalo přes 100 milionů kusů. Je to nový příběh postavený na tom nejlepším z historie kapely.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio