Soutěž: Za 3 správné odpovědi tříchodové menu nad Prahou

30. prosinec 2019

Pokud dne 30. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes cenu gastronomickou. Nepůjde však pouze o jídlo, ale také o dobré pití.

Zašleme Vám voucher pro 2 osoby na tříchodové menu s lahví prosecca do vyhlášené pražské restaurace Aureole. Ta se nachází ve 27. patře budovy City Tower na Pankráci (tedy kousek z centra Prahy), ve výšce 109 m nad zemí. Restaurace Aureole je tedy nejvýše položená restaurace v České republice a snoubí skvělý gastronomický zážitek pod taktovkou šéfkuchaře Jiřího Krále s bezkonkurenčním, velkolepým výhledem na Prahu.

Voucher můžete použít na oběd i večeři prakticky kdykoliv; pochutnáte si zde na evropské kuchyni prolnuté asijskými vlivy. Pořádají zde i zajímavé akce, teď např. oslavu Silvestra, kterou bude možné zde oslavit buď jako „Elegantní Silvestr“, tedy jako noblesní večírek s šampaňským, vybranou světovou kuchyní ve formě “fusion” rautu a živou swingovou a jazzovou hudbou nebo jako “retro Silvestr“ ve stylu hudby a gastronomie 80. a 90. let.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu CD z našeho vydavatelství Radioservis. Bude mezi nimi např. nové CD „Temná dcera“ od italské autorky, píšící pod pseudonymem Elena Ferrante.

Autorka je vynikající a strhující vypravěčkou, která dokáže čtenáře doslova uhranout silou svých příběhů, poutavým stylem a pronikavostí, s jakou odhaluje nejskrytější zákoutí lidské duše. Na CD získáte román ve výborném podání držitelky Ceny Thálie i ceny Alfréda Radoka, herečky Heleny Dvořákové.

Mezi Vašimi CD bude i nedávno vyšlá audio-verze románu Anne Jacobsové „Panský dům“. Je to historický román, který čtenáře vtáhne do děje začátkem 20. století v Ausburgu, odehrává se v Německu v roce 1913. Kniha je psaná velmi čtivě, trošku připomíná prostředí seriálu Panství Downton, s hierarchií služebnictva, jejich povinnostmi a privilegii.

Na CD knihu Panský dům skvěle načetl Pavel Soukup, celková stopáž desky je v tomto případě přes 20 hodin

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio