Soutěž: Za 3 správné odpovědi tentokrát získáte chytrou novinku

16. září 2019

Pokud dnes 16. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o elektroniku.

 Do soutěže nám ji věnovala síť ryze českých internetových obchodů s počítači a elektronikou CZC.cz, která patří mezi největší internetové obchodníky s počítači a elektronikou u nás.

Dneska pro Vás máme krásný dárek, chytrý mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 7. Je to novinka, mobil se začal prodávat letos v červnu, těsně před prázdninami; je to výkonný a dobře vybavený telefon. Má operační systém Android, kvalitní duální fotoaparát, velký displej, vysoký výkon a precizním designem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu cen sportovních. Protože, jak už určitě víte z našeho vysílání, je Radiožurnál od začátku letošní fotbalové sezóny partnerem AC Sparta Praha, máme pro Vás vstupenky na jejich domácí zápasy FORTUNA:LIGY.

Tentokrát pro Vás máme opravdu zajímavé vstupenky a to na derby, které Sparta odehraje tuto neděli 22. 9. od 18:00 hodin s týmem SK Slavia Praha na domácím hřišti, tedy v Generali Areně na pražské Letné.

K tomu Vám ještě přidáme z „trošku jiného soudku“ nedávno vyšlou knihu s názvem „Nemůžeš? Přidej!“, jejímž autorem je Michal Osoba; knížka vyšla k letošnímu 120. výročí založení Českého olympijského výboru. Je to opravdu reprezentativní publikace, která shrnuje největší úspěchy československého a českého sportu - obsahuje mnoho zajímavostí, doplněných velkým množstvím unikátních fotografií.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio