Soutěž: Za 3 správné odpovědi snídaně pro dva

17. leden 2020

Pokud dnes 17. 1. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát potěšíme milovníky kvalitní a zdravé stravy.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu gastronomickou a sadu dárků s gastronomií souvisejících. Bude mezi nimi zejména poukaz, respektive nabitá karta do UGO Salaterií na snídani pro dva. Vyberete si z nabídky zcela podle svého gusta, vsadit můžete třeba na módní matcha palačinky, teplý muffin, nebo i na klasická vajíčka.

K poukazu vám přidáme skvělou zrnkovou kávu ze sítě pražíren a kaváren Mamacoffee. Jejich heslem je „káva s příběhem“, kávu pečlivě vybírají, nakupují za důstojných podmínek a praží ve vlastních pražírnách. Konktrétně pro vás máme kávu z Brazílie nebo Nikaraguy, které jsou vhodné na přípravu espresa i moka konvičky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A aby toho nebylo málo, přidáme i víno z Českého archivu vín, pivo Bernard nebo nedávno vydanou knihu s názvem Glosy Pavla Maurera a podtitulem Nejezte, nepijte a nežijte blbě!.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám dnes sadu cen souvisejících s projektem Czech Press Photo. Její součástí budou zejména vstupenky na výstavu vítězných a dalších vybraných fotografií a videí jubilejního 25. ročníku této prestižní fotografické soutěže. Výstavu najdete až do 30. ledna v Křížové chodbě a Rytířském sále pražské Staroměstské radnice.

Čtěte také

Ke vstupenkám vám navíc přidáme tištěný katalog nejlepších snímků, které by neměly zůstat zapomenuty. Najdete v něm nejen stovky neuvěřitelných letošních fotografií rozdělených podle kategorií a sérií, ale i vítězné snímky ročníků předchozích (od roku 1995).

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio