Soutěž: Za tři správné odpovědi kamera do auta

5. duben 2024

Pokud dnes 5. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte kameru do auta od společnosti JARO pojištění.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás skvělý dárek, který do soutěže věnovala společnost JARO pojištění, která primárně zajišťuje sjednání povinného ručení a havarijního pojištění automobilů, ale řeší i všechny druhy pojištění, jako je pojištění rodinných domů, bytů, domácností, podnikatelů a odpovědností. V oblasti pojištění motorových vozidel působí již více než 20 let, má po celé republice širokou síť kamenných poboček a pochopitelně nabízí i online služby.

My Vám od nich pošleme skvělou kameru do auta LAMAX T10. Díky ní zachytíte každý metr své jízdy. Kamera má špičkový čip, který stojí za vždy jasným 4K videem bez šumu a zkreslení. Objektiv dokáže přijímat dostatek světla i na potemnělé cestě a je odolný vůči oslnění a odleskům. Díky širokoúhlé čočce kamera natáčí vše, co se před autem děje v úhlu 170 ° – máte tak pokrytý svůj pruh, protisměr i okolí.

Kamera má zabudovanou GPS; můžete si díky ní zobrazovat rychlost vodoznakem ve videu a dokázat tak, že jste jeli podle pravidel. Video je jednou z nejúčinnějších zbraní, jak prokázat svou nevinu při případné nehodě.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně…

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu cen sportovních. Bude to set dárků od běžeckého seriálu RunCzech. Jeho letošní ročník startuje v sobotu 6. dubna slavným 1/2Maratonem Praha.

Mezi cenami pro Vás budou běžecké tričko, batůžek, běžecké kompresní ponožky (a jako bonus, v případě Vašeho zájmu i startovné na jeden z regionálních ½ maratonů; v rámci seriálu RunCzech se poběží v Karlových Varech, Českých Budějovicích, Olomouci a Ústí nad Labem).

Běžecké oblečení by mělo být z funkčního materiálu a především pohodlné. Nezapomínejte na vrstvení. Lépe je se obléci do několika vrstev, které lze postupně vysvlékat

1/2Maraton Praha je jedním z nejkrásnějších, nejprestižnějších a nejoblíbenějších vytrvaleckých závodů na světě, letos startuje už 24. ročník. Závod je úplně vyprodaný a to se pořadatelům letos nově podařilo navýšit počet registrací. Na 15 500 běžců ze 115 zemí tak bude nově startovat na Bubenském nábřeží vedle populární lávky HolKa u Holešovické tržnice. Akce, která je součástí prestižního seriálu evropských půlmaratonů Super Halfs, se tak co do počtu startujících stane největší hromadnou sportovní událostí v ČR a ve střední Evropě. 1/2Maraton Praha se pyšní známkou kvality Elite Světové atletiky (má ocenění World Athletics Elite Label Road Race); jedním z jeho charitativních partnerů je Světluška – sbírka nadačního fondu Českého rozhlasu.

I při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio