Soutěž: Za 3 správné odpovědi outdoorový batoh

9. únor 2024

Pokud dnes 9. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás outdoorový batoh, ale třeba i vlněnou zimní čepici nebo šálu.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám ceny od společnosti Alpine pro, která je stejně jako Radiožurnál, oficiálním partnerem Českého olympijského i paralympijského týmu i českého biatlonu.

Pošleme Vám jednak skvělý outdoorový batoh pro ženy i muže, který má všestranné využití – je vhodný na nošení v přírodě, na horských túrách i při použití ve městě. Má pevné a polohovatelné ramenní popruhy, prostornou komoru a samozřejmě mnoho vnějších i vnitřních kapes. K batohu Vám přidáme ještě třeba vlněnou zimní čepici a zimní šálu.

K dárkům Vám přidáme ještě pěkný aršík s příležitostnými poštovními známkami, vydanými k probíhajícímu MS v biatlonu, které se koná ve Vysočina aréně. Známky vyšly v soutisku; motivem první z nich je biatlonistka při běhu na lyžích a na druhé je biatlonista při střelbě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dárek od známého dodavatele stříbra a zlata od společnosti Auringo Silverum.

Máme pro Vás stříbrnou minci vydanou Českou národní bankou, jedná se o pamětní stříbrnou dvousetkorunu, která připomíná 300 let od úmrtí architekta Jana Blažeje Santiniho – Aichela. Motivem mince jsou vybrané stavby, které tento významný český architekt navrhl.

Česká národní banka

Ke každé minci se dodává i tzv. katalogová karta, na níž je popis mince a její plastické vyobrazení.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio