Soutěž: Za 3 správné odpovědi romantická noc pro dva

22. červenec 2019

Pokud dnech 22. 7. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska zase moc pěknou cenu – dárkový poukaz „romantickou noc pro dva“ v resortu a jezdeckém centru Královický dvůr (nachází se ve středních Čechách, u Slaného, jen 15 minut cesty od pražského letiště Ruzyně).

Resort je velmi pěkný, ubytování se nachází přímo v Královickém dvoře nad hlavní historickou stájí, pokoje jsou navrženy ve staročeském stylu, aby pomohly dokreslit celkovou atmosféru areálu. Váš pobyt zde bude zahrnovat nejen ubytování se snídaní, ale součástí Vaší ceny je i večeře.

Do soutěže cenu věnoval portál Jezdci.cz, který „řeší“ právě věci kolem koní – je pořadatelem jarního Jezdeckého festivalu, řeší záležitosti kolem Českého skokového poháru, zabývá se mistrovstvím České republiky v parkurovém skákání, které se koná tento týden 24. 7. až 28. 7. ve středočeských Martinicích.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska cenu kulturní - máme pro Vás 2 vstupenky do divadla, na novou pražskou letní divadelní scénu, na „Hvězdné léto“.

„Hvězdné léto“ odkazující k hvězdám nad hlavou i na pódiu připravilo pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech na Praze 3 Divadlo Kalich. Repertoár nabízí herecky atraktivně obsazené komedie několika pražských divadel. Vybrat si tentokrát budete moci ze vstupenek na představení „Smím prosit?“, což je komedie o vášnivém milovníku žen, kterému může spadnout do klína ohromné dědictví Nebo Vám nabídneme vstupenky na hru „Chvilková slabost“, což je výborně napsaná komedie, ve které Petra Špalková a David Matásek hrají bývalé manžele, kteří se chtějí podělit o nábytek na chalupě, ovšem stále si nemůžou říct ani dvě slova, aby si okamžitě nevlítli do vlasů…

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio