Soutěž: Za 3 správné odpovědi relaxační neděle pro 2 osoby

21. září 2023

Pokud dnes 21. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o relaxační neděli.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dárek jako inspiraci pro letní výlet po republice a možnost užít si třeba krásnou přírodu Beskyd.

Máme pro Vás dárkový poukaz na pobyt Relaxační neděle pro 2 osoby v horském hotelu ve Velkých Karlovicích, konkrétně ve Spa hotelu Lanterna.

Váš pobyt bude zahrnovat ubytování pro 2 osoby na 1 noc, snídani a večeři formou teplého a studeného bufé, neomezený vstup do wellness L-Spa s termálními bazény a saunovými rituály v hotelu Lanterna i v blízkém Wellness hotelu Horal; ale třeba i zapůjčení holí na nordic walking, který je v současné době velmi populární, pro využití 7 turistických okruhů v Resortu Valachy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám vstupenky na Mistrovství Evropy v baseballu mužů neboli Eurobaseball, který se bude konat mimo jiné také na pěti stadionech v České republice, budou ho hostit nejmodernější baseballové stadiony. Eurobaseball 2023 se koná od 24. září do 1. října.

Baseball

Zápasy české reprezentace se hrají v Ostravě, kam pro Vás máme vstupenky na zápas podle Vašeho výběru v příštím týdnu. Zažijete určitě skvělou strhující diváckou atmosféru velkého sportovního zážitku, vyzdobené stadiony, špičkový evropský baseball.

K tomu Vám ještě přidáme set produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy. Máme pro Vás řadu výrobků, které reprezentují 100% přírodní produkty bez jakýchkoli chemických aditiv, které jsou vyrobené díky použití nejmodernějších technologií a velké kvalitě surovin. Navíc se tyto produkty pyšní vynikající chutí.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio