Soutěž: Za 3 správné odpovědi pro vás máme domácí elektrospotřebič!

5. prosinec 2018

Pokud dnes 5. 12. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti gastronomie.  Jde o dárek od společnosti Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky dostanete smoothies maker Sweet, který je vhodný na přípravu populárních smoothies, ale i RAW stravy, koktejlů, zmrzliny,  dipů, dětské stravy nebo polévek. Kromě ovoce nebo zeleniny také drtí led, koření nebo kávu a umele i mák; součástí balení jsou i 2 láhve z Tritan materiálu o obsahu 1l a 0,45l.

K tomu Vám přidáme dárkový poukaz pro 2 osoby na ochutnávky v některé z restaurací, které jsou zapojeny do Grand restaurant festivalu. Jeho už 10., jubilejní ročník, se koná od 15. ledna do konce února příštího roku v 91 TOP restauracích a 36 městech po celé republice. Tento ročník je zasvěcen velikánovi světového umění a vědy - Leonardu da Vinci; inspirací tohoto ročníku je Chuť da Vinci.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete tentokrát sadu hudebních nosičů. Bude mezi nimi např. moc pěkné, trošku netypické album Ondřeje Rumla s názvem Zapomenutý příběh. Kromě 10 písní s vánoční tematikou, které napsal renesanční umělec Zdeněk N. Bričkovský, a známé koledy Narodil se Kristus Pán na desce zaznívá průvodní slovo Bolka Polívky, který připomíná, proč Vánoce vlastně slavíme. Zapomenutý příběh vypráví nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás a můžete se s ním už teď naladit do klidné a slavnostní atmosféry blížících se vánočních svátků.

Mezi Vašimi hudebními nosiči bude i LP s prvním českým nastudováním muzikálu Andrew Lloyd Webbera a Tima Rice Jesus Christ Superstar, který vyšel teď v půlce listopadu vůbec poprvé na vinylu. Můžete si vychutnat Kamila Střihavku, Dana Bártu, Báru Basikovou a další protagonisty tohoto mimořádně úspěšného, vlastně kultovního muzikálu (v perfektním zvuku a ve skvělém přebásnění Michaela Prostějovského).

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio