Soutěž: Za 3 správné odpovědi pozdní víkendová snídaně

23. leden 2019

Pokud 23. 1. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska skutečně krásnou, vyloženě gastronomickou cenu. Bude to dárek od jednoho z partnerů „Grand restaurant festivalu“, který se koná až do konce února v 91 TOP restauracích a 36 městech po celé republice a jehož inspirací je v letošním roce velikán světového umění a vědy Leonardo da Vinci.

My pro Vás dnes máme voucher na víkendový brunch do jednoho z podniků do Grand restaurant festivalu zapojených, tzv. „Xclusive víkendový brunch pro 2 osoby" v restauraci Xclusive Society.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Xclusive Society je restaurace v Praze na Vinohradech (kousek od centra, v Korunní ulici). Je to tzv. „fine-diningová“ restaurace, s novým exkluzivním konceptem, s otevřenou kuchyní, specializovaná na čerstvé ryby, maso a mořské plody. V rámci Vašeho brunch menu budete moci (v doprovodu příjemné hudby) ochutnat třeba čerstvou ústřici, argentinský hovězí steak, mini burgery nebo lívance a čokoládovou omáčkou, banánem a kokosem.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska dárek sportovní.  Budou to dokonce 4 vstupenky na tenis, na Davis cup, na jedno z utkání kvalifikace o postup do Světového finále Davis cupu. Zápasy sehraje Česká republika s Nizozemskem 1. a 2. února v Ostravar Aréně v Ostravě – Vítkovicích.

Budete tak svědky nového formátu nejprestižnější mužské týmové tenisové soutěže, kdy v pátek 1. února jsou na programu úvodní dvouhry, v sobotu 2. února pak čtyřhra a závěrečné dvouhry. Díky vítězství v podzimní baráži má česká tenisová reprezentace možnost bojovat ve Světové skupině o postup mezi 18 nejlepších celků světa. Světové finále se uskuteční v listopadu v Madridu. Kapitán daviscupového týmu Jaroslav Navrátil věří, že se našemu týmu bude proti týmu Nizozemska dařit. Tak věří, že i s pomocí diváků se našim povede v novém modelu soutěže postoupit hned napoprvé do finálových bojů a Vy můžete být u toho.

K lístkům na Davis cup Vám ještě přidáme, jako dnešní speciální bonus, originální zimní červenou čepici od nás, od Radiožurnálu.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio