Soutěž: Za 3 správné odpovědi hřejivé norské oblečení

19. únor 2024

Pokud dnes 19. 2. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, získáte poukaz na nákup v obchodě Norský svět.

Pošleme Vám poukázku v hodnotě 3.000,- na nákup v obchodě Norský svět.cz.

Cenu si můžete sami vybrat – může to být třeba norský vlněný svetr, čepice, rukavice, nebo špičkové termoprádlo Brynje of Norway, které vás udrží v jakémkoliv počasí v dokonalém teple a suchu.

Termoprádlo je vyrobené ze špičkových materiálů, především z velmi jemné merino vlny a využívá k dokonalé izolaci velké vzduchové kapsy, které drží u těla teplo. Termoprádlo využívají polární expedice, záchranáři i norská armáda. Vybrat si můžete ale třeba i šaty, sukně, ponča, rukavice i čepice; zdobí je krásné tradiční norské vzory.

Cenu si můžete vybrat na e-shopu Norskýsvět.cz nebo si osobně v prodejně v Jesenici u Prahy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dneska Vám pošleme sadu cen sportovních.

Protože je Radiožurnál od letošní sezóny partnerem i SK Slavia Praha, máme pro Vás vstupenky na jejich domácí zápasy. Tentokrát Vám pošleme vstupenky na zápas mezi Slavií a FK Pardubice, který se odehraje v neděli 25. února od 15:00 hodin na domácím hřišti Slavie Praha, tedy ve Fortuna aréně ve Vršovicích.

Ke vstupenkám Vám přidáme ještě set produktů od značky ISOSTAR, třeba rozpustný energetický (isotonický) nápoj Isostar BIO Energy drink, či kvalitní bidon neboli univerzální ekologickou sportovní láhev.

Ani pokud odpovíte správně jen na jednu otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek a současně překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio