Soutěž: Za 3 správné odpovědi kosmetický balíček od Oriflame

26. březen 2024

Pokud dnes 26. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky, máme pro vás dárkový balíček kosmetiky od značky Oriflame.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám sadu cen od švédské kosmetické značky Oriflame.

Pošleme Vám od nich dárkový balíček v hodnotě více než 4.000,- Kč, exkluzivní dárkovou sadu péče o pleť NovAge + Wrinkle Smooth. Sada je v dárkové krabici a obsahuje 5 produktů pro ucelený rituál péče o pleť zaměřený na boj se stárnutím pokožky.

Oriflame působí na světovém trhu více než 50 let. Oriflame je vlastníkem několika patentů a držitelem mnoha certifikátů kvality i ekologické šetrnosti. V Oriflame věří v zodpovědný přístup, v holistické vnímání krásy. Pro jejich výrobky je charakteristický eko-etický screening ingrediencí, kvalitní produkty jsou inspirované přírodou ve spojení s vědou. Jejich motto zní Beauty by Sweden – pro zdravější a krásnější život.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám něco dobrého na zub. Máme pro Vás čokoládovou bonboniéru, vyloženě velikonoční edici; v krásné krabičce od společnosti Jeff de Bruges, která je čokoládovou jedničkou na francouzském trhu; u nás prodávané čokolády jsou vyráběné ve Francii a v Belgii. Jedná se o velmi kvalitní čokoládu (firma si na kvalitě velmi zakládá, čokoláda je bez „éček“ a palmového tuku; sortiment se během roku obměňuje, skoro každý měsíc má nové kolekce, jako je právě velikonoční, jarní, podzimní, vánoční, nebo třeba Valentýnská.).

Bonboniéra Jeff de Bruges

Ochutnat tentokrát můžete různé receptury, mléčné a hořké, lískooříškové, pochutnáte si na výborných velikonočních zvířátcích J, v sadě je např. slepička s tekutým karamelem, marcipánové vajíčko, kokosová rybička a další dobroty.

K tomu přidáme ještě další gastronomické dárky, třeba sadu nápojů Aperol Spritz RTS (čti Aperol špric er té es). Zkratka RTS znamená „Ready To Serve“, kdy v praktických lahvičkách je už namíchaný tento ikonický italský aperitiv, drink s vyváženým poměrem Aperolu, prosecca a sody. Stačí tedy otevřít lahvičku, nalít do sklenice plné ledu a můžete si nápoj vychutnat v pohodlí domova, na pikniku nebo na terase s přáteli J.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio