Soutěž: Za 3 správné odpovědi nové běžky

17. březen 2020

Pokud dnes 17. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás ceny, které potěší fanoušky běžeckého lyžování.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu sportovních cen, od pořadatelů a partnerů tradičních závodů v běžeckém lyžování, seriálu SkiTour (jeho součástí byla na začátku února i Jizerská 50). Seriál SkiTour měl být zakončený tento týden závodem nazvaným „Zavírák“, ten se ale pochopitelně také kvůli plošnému zákazu akcí a omezení pohybu konat nebude.

Dneska konkrétně Vám pošleme cenu od společnosti Benzina - poukázku (jednorázovou kartu) na čerpání paliva (pohonných hmot) v hodnotě 1.000,- Kč od společnosti Benzina, která má nejširší síť čerpacích stanic v České republice.

K poukázce Vám ještě přidáme další „zimní“ dárky (značkovou čepici a rukavice od Alpine pro, termoláhev a další dárky).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám tentokrát sadu CD, zejména z našeho Radioservisu. Bude mezi nimi třeba CD „Planina“, což je audioverze stejnojmenného románu islandského thrilleru Steinara Bragiho. Je to chytrý, promyšlený horor s uvěřitelnými postavami a gradujícím dějem, v němž hlavní roli hraje Island a jeho genius loci – samota, prázdný prostor a malý člověk proti nezměrné krajině.

Mezi CD bude třeba i vzpomínkový titul „Osudy“ psychiatra, pedagoga a publicisty Radkina Honzáka, který je prodchnutý humorem a laskavým slovem – jsou to úsměvné a poučné historky z jeho života, které umí doktor Honzák originálně interpretovat.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio