Soutěž: Za 3 správné odpovědi nevšední a přitom bezpečný zážitek

19. září 2018

Pokud 19. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny.

Zašleme vám voucher na kurz bezpečné jízdy COMPACT na Polygonu Brno, což je moderní tréninkové centrum bezpečné jízdy.

Polygon Brno se nachází se v unikátním prostředí areálu Masarykova okruhu v Brně, je jen několik desítek metrů od závodní dráhy. Prostřednictvím tohoto kurzu budete mít možnost zlepšit své řidičské schopnosti tak, abyste se za volantem cítili bezpečně. V rámci kurzu se naučíte správným řidičským návykům při běžné jízdě, stejně jako se můžete připravit na řešení krizových situacích, které mohou v silničním provozu nastat.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete tentokrát ceny od pořadatelů již 24. výstavy HRY A HLAVOLAMY, která se koná v prostorách Novoměstské radnice v Praze 2 tento týden, do soboty 22. září.

Zašleme vám jednak rodinnou vstupenku na výstavu a k ní ještě některou z oblíbených deskových her. „Hry a hlavolamy“ jsou oblíbená výstava určená nejen pro děti, ale pro všechny fanoušky hádanek, hlavolamů a deskových her, jsou tam k vidění (a hlavně k hraní!) nejen novinky, ale i známé kusy mezi deskovými, společenskými a stolními hrami. Lákadlem letošního roku bude nejstarší dochovaný model ježka v kleci z konce 19. století.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio