Soutěž: Za 3 správné odpovědi na Jizerskou 50

7. únor 2020

Pokud dnes 7. 2. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás ceny, které potěší fanoušky Jizerské 50.

Dneska konkrétně to bude vysoce odolná velkoobjemová cestovní taška (Base Camp) od americké firmy The North Face, kterou do soutěže věnovala společnost ČEZ, respektive Nadace ČEZ se svým projektem „Pomáhej pohybem“.

Čtěte také

Je to taková ta kombinace cestovní tašky a batohu, která je velmi pohodlná a snadno se do ní sbalíte i na delší dobu. Taška je vybavena voděodolnou kapsou, kompresními popruhy, madly pro nošení v rukou a ergonomicky vypracovanými ramenními popruhy pro pohodlnou přepravu na zádech. Tohle je taška/batoh, která přežije jakékoliv špatné zacházení.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Radiožurnál je dlouholetý partner Jizerské 50 az hlavního závodu na 50 kilometrů, který se jede v neděli 9. února, budeme živě vysílat Dopolední Radiožurnál s Michaelou van Erne. Pokud budete v tu dobu v Bedřichově, přijďte se podívat, jak Radiožurnál živě vysílá přímo z místa závodu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám tentokrát také dárek sportovní. Mohl by se Vám hodit, pokud patříte mezi ty, kteří si jako předsevzetí do Nového roku dali, že se chtějí více hýbat a cvičit.

Jedná se o dárek od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy. Jeho součástí je jednak funkční běžecké tričko nebo batůžek, ale také poukaz na 10 volných vstupů do Running Mallu v Praze (je to běžecké centrum s kompletní podporou pro každého běžce; pořádají zde tréninky s trenéry, individuální tréninky, ranní workouty a třeba i lekce běžecké jógy a další aktivity).

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio