Soutěž: Za 3 správné odpovědi medové dobroty nebo pohádkové knížky

24. listopad 2023

Pokud dnes 24.11. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, dostanete sladké dárky od společnosti Marlenka.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás sadu gastronomických dárků. Bude mezi nimi hlavně velká bedna dárků od společnosti a značky Marlenka, která letos slaví 20. jubileum.

Máme pro Vás nejen jejich vyhlášený medový dort MARLENKA®, vyráběný bez použití konzervačních látek a barviv (jeho charakteristickou a originální chuť tvoří především nadýchané medové těsto, lahodný karamelový krém a chuť pravých vlašských ořechů). Pošleme Vám třeba i Medové kuličky Marlenka; dále tradiční arménský zákusek z listového těsta Napoleonky nebo Medovou roládu z vláčného medového těsta s kakaovou příchutí, mléčného krému a pravých malin, ale třeba i čokoládu a další dobroty.

Všechny zmíněné dobroty od Marlenky byly pro svou výjimečnou kvalitu oceněny značkou národní kvality KLASA.

K těmto dobrotám Vám přidáme ještě další dárek z oblasti gastronomie, moc pěknou knihu Polévky a misky, což je unikátní publikace, spojující recepty a design, taková designová kuchařka. Najdete v ní 54 receptů světových polévek v 54 originálních miskách od 15 nejlepších českých a slovenských designerů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu novinkových knížek pro Vaše děti. Bude mezi nimi např. knížka pro nejmenší Pohádky na houby od Jiřího a Věry Skřivánkových, která je kromě milých, mírně vzdělávacích příběhů plná dokreslujících ilustrací.

Přidáme i knížku pro větší děti Šaman ze země mamutů, což je druhý díl série, ve kterých ožívají dávné příběhy lovců mamutů v nové, moderní podobě. Knihu Vám navíc pošleme s podpisem autora Pavla Radosty, který byl tento týden Hostem Radiožurnálu.

Jaké knížky máte nejradši?

A pošleme Vám i úplnou novinku, Mlsné medvědí příběhy: Vzhůru na pól!, ve kterém medvědí hrdinové Nedvěd a Miška opět pomáhají zvířátkům v nesnázích. Filmová podoba knihy (ve skvělém podání herců, jako je David Novotný, Lukáš Příkazký, Pavla Tomicová, Jan Cina, Jan Vondráček nebo Barbora Hrzánová) má premiéru právě tento týden.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

Spustit audio