Soutěž: Za 3 správné odpovědi máme ceny pro milovníky kvality z Norska

29. listopad 2019

Pokud dne 29. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou oceníte zejména v nadcházejícím chladném počasí.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám poukázku v hodnotě 3.000,- na nákup v obchodě Norský svět.cz.

Cenu si můžete sami vybrat – může to být třeba norský vlněný svetr, čepice, rukavice, nebo špičkové termoprádlo Brynje of Norway, které vás udrží v jakémkoliv počasí v dokonalém teple a suchu. Termoprádlo je vyrobené ze špičkových materiálů a využívají ho polární expedice, záchranáři i norská armáda. Vybrat si můžete ale také šaty, sukně, ponča, rukavice nebo čepice, které zdobí krásné tradiční norské vzory.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska velmi pěkný dárek od DM drogerie markt, takzvaný „giving box“, což je speciální box plný oblíbených „drogeriových“ produktů (je to exkluzivní limitovaná edice, vážně moc pěkný balíček).

DM drogerie markt nechce posílit vlnu slevového šílenství, ale chce v den často spojovaný s pojmem „Black Friday“ podpořit dobrou věc a vzbudit větší solidaritu mezi lidmi.

Proto se v pátek 29. 11. uskuteční další ročník iniciativy „Giving Friday“, v rámci které DM věnuje 5 % z obratu tohoto dne. Letos chce celou částkou podpořit projekt pod mottem „Propojujeme generace“. Cílem projektu je přispět na posílení mezigeneračního pouta. Konkrétně tuto částku rozdělí přihlášeným domovům pro seniory po celé České republice. Získané finanční prostředky pak tyto domovy využijí k podpoře společných aktivit dětí a seniorů.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio