SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi ceny pro letní dovolenou

11. červenec 2018

Pokud moderátorovi odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás i dne 12. 7. zajímavé ceny. Tentokrát souvisí  létem.

Pošleme vám sadu prostředků na opalování. Vše jsou prostředky s vysokým ochranným faktorem (např. extra lehké opalovací mléko, dětské mléko, ochranný krémový gel, emulze na obličej, transparentní aerosol) pro citlivou pokožku – značka Eucerin je totiž jedním z partnerů projektu Stan proti melanomu, který se snaží upozornit na nebezpečí výskytu rakoviny kůže a snaží se naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku a rovně apeluje na prevenci.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu Vám ještě přidáme, když jsme u té „letní“ tématiky, něco pěkného ke čtení; máme pro Vás třeba krimi román „Inspektor Prevít“ od oblíbeného jihočeského spisovatele Františka Niedla (čti nýdla), (hrdinou knihy je detektiv 17. okrsku newyorské policie Timothy Prévit…).

A nakonec permanentky do letního kina na libovolná představení celého Karlínského filmového léta, jehož už 16. ročník se tradičně odehrává (až do 8. září) v zahradě Českého rozhlasu Regina. Vybrat si můžete z české i zahraniční produkce.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám sadu cen od provozovatelů webu grilujemevemeste.cz – projekt, který vám umožňuje rychle na mapě najít, kde je ve městě veřejné grilovací místo. Jde o grilovací balíček – kufřík s grilovacími kořeními, marinádami a třeba i grilovací zástěrou.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio