Soutěž: Za 3 správné odpovědi lístky na muzikál na ledě Popelka

30. září 2019

Pokud dne 30. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, zašleme vám vstupenky na světově unikátní muzikál na ledě Popelka s hudbou Petra Maláska a písňovými texty Václava Kopty, který zahájí letošní turné v Ostravě a představí se celkem v 9 městech.

Unikátní muzikál na ledě Popelka s mezinárodním obsazením je překrásným divadlem, muzikálem s nádhernou hudbou a hlavně krasobruslařskou show plnou evropských hvězd, po úspěchu v zahraničí se vrací do Česka, teď na podzim zahájí svou už 9. sezónu. Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml, v hereckých a pěveckých rolích vystupují Pepa Vojtek, Dana Morávková, Tomáš Savka, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další.

Můžete se těšit na výpravné představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti s filmovou projekcí. Uvidíte hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, připravená je speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů. Můžete si vybrat, do kterého města budete vstupenky chtít.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu knížek a to ne ledajakých – bude to sada komiksů od nakladatelství Crew. Můžete si vybrat, zda chcete sadu komiksů pro děti nebo pro dospělé. Mezi těmi dětskými může být třeba kniha „Můj první komiks: Spider-man: Velká moc, velká zodpovědnost“ nebo „Kůstek – Útěk z Kůstkova od Jeffa Smithe“; mezi komiksy pro dospělé budou hororové příběhy nebo třeba „Temná věž: Zrození pistolníka“ nebo „Mýty: Legendy v exilu“ a další tituly.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio