Soutěž: Za 3 správné odpovědi letní výlet s chuťovým zážitkem

16. červenec 2018

Pokud dnes 16. 7. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti gastronomie.

Máme pro vás poukaz na 2.000,- Kč do restaurace Sequoia na Zámku Ratměřice. Ten se nachází v okrese Benešov.

Historie zámku sahá až do začátku 18. století a je vystaven v klasicistním stylu. Slouží jako moderní ubytovací a kongresové centrum s rozsáhlým zámeckým parkem. Současná revitalizace zámeckého parku podtrhuje kouzlo tohoto místa (parku dominují sekvojovce obrovské, které jsou s výškou přes 42 metrů nejvyšší v Česku).

V restaurantu Sequoia, který je součástí resortu Zámek Ratměřice, si budete moci užít nevšední gastronomický zážitek uprostřed přírody. O kulinářské zážitky se stará šéfkuchař Ondřej Soukup.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu knih pro letní čtení.

Čtěte takéAfrické léto na Vltavě: Velká kulturní oslava zapomenutého kontinentu

Budou mezi nimi také knížky, které souvisejí s projektem „Africké léto“ naší sesterské stanice Vltava; třeba kniha Žirafí slzy od zimbabvsko-britského spisovatele Alexandra McCall Smitha.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio