Soutěž: Za 3 správné odpovědi kontinentální snídaně v hotelu Savoy

5. srpen 2019

Pokud dnes 5. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o gastronomický zážitek.

Máme pro Vás voucher na kontinentální snídani pro 2 osoby v hotelu Savoy v Praze, který se nachází v blízkosti Pražského hradu.

Snídaně v hotelu Savoy v Praze

Snídaně se zde podávají formou bufetu, budete si moci dát cokoliv ze snídaňového menu a kromě tradičního slaného a sladkého pečiva, sýrů, uzenin, variací ovoce a zeleniny čerstvé i grilované jsou připraveny třeba i palačinky, omelety, vejce Benedikt (ve zdejší snídaňové nabídce ve verzi s lososem i vegetariánskou verzi s avokádem) a další lahůdky. Voucher můžete uplatnit po celé léto, až do konce letošního srpna.

K voucheru Vám přidáme ještě další dárky z oblasti gastronomie.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu nápojů od společnosti Coca-Cola, která je partnerem našeho cyklistického projektu „Jedeme pro Světlušku“, který právě dneska startuje; hodně o něm uslyšíte v našem vysílání. Coca-Cola zajišťuje pitný režim účastníkům projektu a i Vy budete díky této výhře mít zajištěný pěkný pitný režim.

Mezi cenami budou novinky, jako jsou rostlinné nápoje AdeZ, které vznikly spojením obilovin, ořechů, ovocných šťáv, nekalorického sladidla stévie a také vitamínů a minerálů, ale třeba i lahvičky Coca-Cola ZERO Lemon, plechovky Coca-Cola PLUS Coffee, což je Cola s přídavkem kofeinu z kávového extraktu a pošleme Vám třeba i nealkoholický izotonický sportovní nápoj s příchutí lesního a tropického ovoce Powerade.

Kam jedeme pro Světlušku? Podívejte se na kompletní seznam míst, kde pomáháme

Jedeme pro Světlušku

Radiožurnál opět pojede pro Světlušku! Po celý srpen budou naši moderátoři a reportéři spolu s cyklistickým týmem nevidomých křižovat republiku na dvojkolech. Podívejte se na celý seznam, kdo a kdy vyjíždí za cílem!

Cyklo tým Českého rozhlasu a Světlušky jede celý srpen pro dobrou věc. Od 5. srpna každé pondělí, středu a pátek pojedou dvě tandemová kola napříč republikou. Každou etapu jede nevidomý, vodič, reportér Radiožurnálu a moderátor nebo jiná osobnost Českého rozhlasu. Ve vysílání Vám chceme ukázat, kde všude Světluška pomáhá nevidomým - jednotlivé týmy se vydají třeba na dětský tábor nevidomých nebo do střediska rané péče o nevidomé děti, ukážeme Vám ale třeba i, jak se učí sebeobrana nevidomých a další zajímavá místa.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio