Soutěž: Za 3 správné odpovědi hřejivý dárek pro studené podzimní večery

22. listopad 2018

Pokud ve dnes 22. 11. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát jde o sadu cen pro dlouhé podzimní nebo zimní večery, případně se budou hodit jako inspirace na dárky vánoční.

Máme pro Vás jednak elegantní dárek, exkluzivní dárkovou kazetu čajů z kolekce Ahmad Tea London. Pošleme Vám některou ze zajímavých kazet, třeba čajovou kolekci Dream Team s černými, zelenými, ovocnými i ledových čajem, jejíž XL balení funguje jako jednoduše doplňovatelný zásobník nebo třeba sadu My Tea Relaxation, která kromě mixu kvalitních čajů Ahmad Tea obsahuje v plechové dóze i vonnou svíčku.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke kolekci kvalitních čajů Vám ještě přidáme i nějaké kvalitní čtení.

V sadě knih bude např. jedna z nejočekávanějších knih letošního podzimu, strhující román úspěšného britského autora Simona Mawera o událostech z roku 1968 s názvem Pražské jaro. Autor knihu osobně představí v Praze dnes a zítra ve čtvrtek a v pátek 22. a 23. listopadu.

Mezi knihami bude i novinka jednoho z nejúspěšnějších amerických spisovatelů současnosti Anthonyho Doerra Čtvero ročních období v Římě, což je výjimečná kniha plná mimořádných postřehů zobrazující autorův pobyt v jednom z nejúchvatnějších měst na světě.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska dárek od pořadatelů a partnerů Festivalu francouzského filmu (vstupenky na některý z filmů a další dárek od partnerů festivalu).  Festival se koná od 21. do 28. listopadu v Praze a Brně.

Letošní již 21. ročník představí opět nové francouzské filmy v před-premiéře, filmy z mezinárodních filmových festivalů, filmové hity, oblíbený Večer krátkých filmů nebo jedinečnou sekci se symbolickým názvem Teď, nebo nikdy.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio