Soutěž: Za 3 správné odpovědi do pražského aquacentra se saunou

11. prosinec 2019

Pokud dne 11. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes možnost zapomenout na chvíli na zimní počasí a přenést se do tepla a k vodě.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás tentokrát sadu cen sportovních, respektive sportovně relaxačních. Budou mezi nimi zejména vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha v Čestlicích, jednoho z největších saunových světů v České republice.

Můžete se svézt na nejdelším toboganu v ČR, zdolat divokou řeku anebo se nechte unést laserovou show. Čeká tam na vás také pestrý Saunový svět, ve kterém najdete 14 různých saun a „prohříváren“ určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování. To je považováno za skvělý způsob, jak posílit imunitní systém, pomáhá v boji proti chřipkovým onemocněním nebo nachlazení a vede i ke zlepšení krevního oběhu.

Ke vstupenkám vám přidáme sadu cen od značky Isostar, které jsou určené nejen pro sportovce, ale pro všechny, kteří preferují aktivní životní styl. V balíčku je například iontový nápoj nebo energetické tyčinky a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám dnes vstupenky na jeden z koncertů Vojtěcha Dyka a kapely B-Side Band Josefa Buchty. Ti akorát teď slaví společných 10 let ve velkých halách. Koncerty nesou název „10 let Beat ve swingu“, a to podle posledního vydaného singlu. Konkrétně pro Vás máme vstupenky na koncert do Brna, který se koná těsně před Vánocemi v sobotu 21. prosince.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio