SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi dárkový poukaz do ekologické čistírny

16. září 2022

Pokud dnes 16. 9 odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás voucher, který do soutěže věnovala Čistírna oděvů Daja.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás voucher na čištění oděvů v hodnotě 2.200,- Kč od Čistírny oděvů Daja. Ta letos slaví 30 let na trhu a jako první v republice je od roku 2012 plně ekologická na všech pobočkách, které najdete v Praze a Hradci Králové. Ale to, co potřebujete vyčistit, je možné také zaslat, přičemž voucher je možné využít i na dopravu.

Poukaz můžete využít na čištění textilních a kožených oděvů, bytového nebo ložního textilu, po létě třeba i batohů či spacáků nebo naopak před zimou lyžařských bund nebo kalhot, ale třeba i hraček a podobně.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám sadu cen gastronomických. Bude mezi nimi například moc pěkný set Negroni, což je ikonický nápoj rudé barvy s nezaměnitelnou hořko-sladkou chutí, jehož historie sahá až do roku 1919. Koktejl Negroni se podle žebříčku magazínu Drinks International stal nejoblíbenějším drinkem světa roku 2021.

Ochutnat originální Negroni i jeho variace je možné i během jubilejního 10. ročníku Negroni Week, který probíhá tento týden až do 18. září v nejznámějších barech a restauracích po celém světě, a navíc v několika podnicích v Česku.

K setu Negroni přidáme ještě i výběrovou zrnkovou kávu NATURPARK 12 od neziskové organizace Revenium, která dává práci lidem se zdravotním postižením.

A pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, pošleme vám  cenu útěchy.

Spustit audio