Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro vaše letní výlety

23. srpen 2019

Pokud dnes 23. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát potěšíme hlavně milovníky turistiky. Zašleme vám sadu letních cen, vhodných pro vaše prázdninové výlety.

Hlavní odměnou za 3 správné odpovědi je tentokrát exkluzivní outdoorový batoh z loňské olympijské kolekce od společnosti Alpine pro. Batoh má objem 30 litrů a je vyrobený z kvalitního a velmi pevného materiálu. Velké množství větších i menších kapes a přihrádek oceníte při všech svých výpravách.

Je určený pro muže i ženy a využít ho můžete na cestách po městě, na túrách v přírodě, ale i při horských výšlapech v náročném terénu. Při nepříznivém počasí si určitě oblíbíte bezpečnostní reflexní prvky a hlavně originální pláštěnku s designem české vlajky, do které je možné celý batoh schovat, a tím také ukázat, komu fandíte nejen při konání olympijských her.

K batohu vám navíc přidáme sadu slunečních přípravků určených pro citlivou pleť od značky Eucerin. V sadě bude třeba dětské mléko na opalování s vysokým ochranným faktorem, transparentní sprej na opalování nebo regenerační krémový gel po opalování. Značka Eucerin byla na jaře jedním z partnerů akce Stan proti melanomu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám ještě dnes sadu nápojů od společnosti Coca-Cola, která je partnerem našeho cyklistického projektu Jedeme pro Světlušku. Coca-Cola zajišťuje pitný režim účastníkům projektu a díky této výhře se o jeho správné dodržování postará i vám.

Mezi cenami budou novinky, jako jsou rostlinné nápoje AdeZ, které vznikly spojením obilovin, ořechů, ovocných šťáv, nekalorického sladidla stévie a také vitamínů a minerálů.  Jde o nejoblíbenější rostlinné nápoje v zemích, jako je Mexiko, Brazílie nebo Argentina. Máme pro vás varianty Adez Oat Strawberry + Banana a Adez Coconut Berry.

Kromě toho jsou součástí ceny i lahvičky Coca-Cola ZERO Lemon, plechovky Coca-Cola PLUS Coffee, což je Cola s přídavkem kofeinu z kávového extraktu, a pošleme vám třeba i nealkoholický izotonický sportovní nápoj s příchutí lesního a tropického ovoce Powerade.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio