Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro cyklisty

3. září 2019

Pokud dnes 3. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, zašleme Vám dneska sadu dárků od společnosti Kolovna.cz, která je partnerem našeho cyklistického projektu „Jedeme pro Světlušku“.

Konceptem Kolovny je „tahat“ lidi z města za pohybem, sportem a přírodou a o kola šlo v našem případě pochopitelně hodně J. Ve Vašem balíčku tak bude třeba poukaz na nákup v e-shopu této společnosti (v hodnotě 500,- Kč), dále třeba poukaz na zapůjčení kola nebo elektrokola na jeden den v Praze, Brně, Ostravě nebo Bikecentru; vodotěsné hliníkové pouzdro se sadou samolepících záplat na plášť a duše kola; moderní přední i zadní světlo na kolo, která vám zaručí bezpečnou jízdu na kole (navíc jsou voděodolná a vydrží extrémně dlouho) nebo klasická cyklistická lahev.

K cenám od Kolovny ještě přidáme i sadu nápojů od společnosti Coca-Cola, která byla také partnerem projektu, zajišťovala pitný režim jeho účastníkům a i Vy budete díky této výhře mít zajištěný pěkný pitný režim J. Pošleme Vám rostlinné nápoje AdeZ, které vznikly spojením obilovin, ořechů a ovocných šťáv, ale třeba i plechovky Coca-Cola PLUS Coffee nebo nealkoholický izotonický sportovní nápoj s příchutí lesního a tropického ovoce Powerade.

Cyklo tým Českého rozhlasu a Světlušky jel celý srpen pro dobrou věc, dvě tandemová kola jezdila napříč republikou (každou etapu jel nevidomý, vodič, reportér Radiožurnálu a moderátor nebo jiná osobnost Českého rozhlasu. Ve vysílání jsme se snažili Vám ukázat, kde všude Světluška pomáhá nevidomým.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete sadu dárků od běžecké ligy RunCzech. Ta pokračuje tento této víkend dalším závodem, tentokrát v Praze, kde se v sobotu 7. září koná už 24. ročník Birell Grand Prix Praha. Součástí Vašeho balíčku bude např. běžecké tričko, batůžek a další dárky. Pokud budete mít zájem, tak součástí ceny může být i startovné na jeden ze závodů – třeba na Adidas běh pro ženy na 5 kilometrů určený výhradně ženám a dívkám (už od 12 let!). 

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio

Více o tématu

Jak přispět Světlušce?

 

Dárcovská DMS

Podpořte nás zasláním jednorázové nebo dlouhodobé dárcovská SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

DMS SVETLUSKA 90

DMS TRV SVETLUSKA 190

Telefonní číslo
87 777

Cena jednorázové DMS je 90 Kč. Cena trvalé DMS je 190 Kč a bude vám automaticky odečítána každý měsíc. Více na www.darcovskasms.cz. Službu DMS provozuje Fórum dárců, technicky zajišťuje ATS Praha.