Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro milovníky vína a dobrého jídla

28. srpen 2018

Pokud dnes 28. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti gastronomie.

Zašleme vám jednak sadu 6 kvalitních českých vín od finalistů a zejména od letošního vítěze soutěže „Makro Vinař roku“ z Českého archivu vín, který je pořadatelem uvedeného prestižního ocenění.

Tahle soutěž propaguje a prezentuje české a moravské vinařské podniky jak v ČR, tak i v zahraničí. Výsledky letošního, už 16. ročníku, byly slavnostně vyhlášeny minulý týden v Praze na Žofíně, držitelem titulu „Vinař roku 2018“ se stalo Vinařství Volařík.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K vínu přidáme ještě dárky od pořadatelů Garden food festivalu, jehož už 3. ročník se koná tento víkend 1. a 2. září ve Zlíně (nově na náměstí Míru). Mezi cenami budou různé pochoutky od regionálních výrobců (třeba kakaové boby, speciální těstoviny, pečený čaj a další dobroty).

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám dneska vstupenky na fotbal, na reprezentační „A“. Česká fotbalová reprezentace vstoupí do Ligy národů, nové soutěže, kterou pořádaná UEFA, v Uherském Hradišti (na stadionu Slovácka); ve čtvrtek 6. září se tam utká s Ukrajinou. Čeští fotbalisté si určitě zde určitě užijí výjimečnou sportovní kulisu a Vy můžete být u toho.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio