Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro milovníky hudby

8. červenec 2019

Pokud dnes 10. 7. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o ceny hudební.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám dneska velmi zajímavou kulturní cenu, budete si díky nám moci vychutnat písně legendárních Pink Floyd! Máme pro Vás totiž 2 vstupenky na koncert zakládajícího člena Pink Floyd a čerstvého držitele Řádu britského impéria za služby v oblasti hudby Nicka Masona  a jeho kapely Saucerful of Secrets. Koncert se koná 25. července ve velkém sále pražské Lucerny.

Nick Mason je skutečná hudební legenda, se současnou kapelou přivezou do Prahy atmosféru prvních desek legendární skupiny Pink Floyd. Z jeho původního nápadu odehrát pár koncertů a během nich připomenout první písně a alba legendárních Pink Floyd se stalo regulérní světové turné. Letos na jaře proběhla velmi úspěšná, vyprodaná kanadskoamerická část. Evropské turné čítá celkem patnáct koncertů, mezi kterými je právě pražské vystoupení. Během americké části turné zazněly hlavně písně z prvních alb Pink Floyd, dá se tedy předpokládat, že stejný set list kapela odehraje i na jejich evropské části.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete tentokrát dárek jako inspiraci pro volné dny, pro prázdniny; budou to také vstupenky - pošleme Vám 2 vstupenky do pražské ZOO, kde budete moci obdivovat třeba dva malé slony, Maxe a Rudiho, první sloní mláďata počatá i narozená v Praze; roční, tedy loni v květnu narozená paterčata gepardů, červnové mládě lachtana jihoafrického, malé i velké žirafy nebo mláďata lemurů.

Pražská zoologická zahrada je, stejně jako Radiožurnál, partnerem fascinujícího představení „National Geographic: Symfonie našeho světa“, které se koná letos 14. prosince v novém multifunkčním prostoru O2 Universum v Praze. Představení ukazuje fascinující přírodu v doprovodu živého symfonického orchestru a sborů, kombinuje úchvatné záběry divoké přírody zachycené pro National Geographic s jedinečnou symfonií a hudebními motivy z dílny Bleeding Fingers Music kultovního umělce Hanse Zimmera.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio