Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro fanoušky Andrey Bocelliho

23. září 2019

Pokud dne 23. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti kultury.

Zašleme Vám vstupenky na koncert proslulého italského tenoristy Andrey Bocelliho. Koncert se koná 30. listopadu letošního roku v O2  aréně v Praze a je už prakticky vyprodaný.

Loni na podzim oslavil Andrea Bocelli významné životní jubileum (v září 2018 měl 60. narozeniny). Právě při příležitosti tohoto jubilea bylo zveřejněno datum konání jeho dalšího pražského koncertu. Všechny jeho předchozí koncerty byly beznadějně vyprodané, Vy tak máte díky Radiožurnálu možnost být u toho.

Program koncertu bude, kromě klasického repertoáru, obohacen i o skladby z nového alba ´Sí´, které oslavuje lásku, rodinu, víru a naději (vyšlo loni v říjnu).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K těmto exkluzivním vstupenkám Vám ještě přidáme DVD s filmem „Hudba ticha“, které má podtitul „neobyčejný skutečný příběh Andrea Bocelliho“. Mottem filmu o tomto slavném italském zpěvákovi je, že „celý svět zná jeho hlas, jeho písně, jeho provedení slavných operních árií. Ale mnohem méně se ví o jeho soukromí, o jeho rodině nebo o jeho cestě z rodné toskánské vesnice na světová pódia, k současnému úspěchu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete tentokrát sadu dárků sportovních. Bude to sada produktů od značky ISOSTAR. Výrobky Isostar nejsou určené jen pro sportovce, ale pro všechny, kteří preferují aktivní životní styl. Ve Vašem balíčku je např. rozpustný iontový nápoj v tabletách, energetické tyčinky nebo sportovní láhev na pití, hodící se třeba na kolo (stejnou ale měli třeba i hráči na MS v hokeji).

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio