Soutěž: Za 3 správné odpovědi ceny, které vás rozhýbou

20. srpen 2020

Pokud dnes 20. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o sport.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dnes opravdu pěknou sadu sportovních cen. Jedná se o dárky od pořadatelů a partnerů závodů RunCzech.

Čtěte také

Ti na letošní léto připravili třeba netradiční závody Runway Run v Karlových Varech, Českých Budějovicích a Praze, ale taky běžeckou výzvu Česko běží dál. Grand finále této výzvy se koná první zářijový víkend 5. a 6. 9. v pražské Stromovce. Na výběr je večerní závod na 10 km při západu slunce, ranní pětka nebo dm rodinný běh.

Součástí vaší ceny je batůžek, funkční běžecké tričko a další dárky, ale také třeba startovné na jeden z uvedených závodů v rámci Grad finále. K tomu vám ještě přidáme značková sportovní sluchátka od značky Yurbuds, která jsou ideální pro běh, ale můžete s nimi jezdit na bruslích, na kole, cvičit aerobic nebo v posilovně.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát pro změnu pěknou kulturní cenu. Máme pro vás 2 vstupenky na speciální představení Prodaná nevěsta do pražského Národního divadla. Cenu do soutěže věnoval Pilsner Urquell, který chce tímto představením ocenit lidi, kteří pomáhali ostatním v době krize.

Představení se bude konat v sobotu 12. září v historické budově Národního divadla v Praze.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio