Soutěž: Za 3 správné odpovědi bunda inspirovaná 100. výročím naší republiky

25. září 2018

Pokud 25. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, získáte dárek od společnosti Alpine pro. Ta je nejen partnerem Českého olympijského a paralympijského týmu, ale vyrábí i outdoorové a funkční oblečení do města i do přírody, k testování oblečení využívá jak vrcholové sportovce, tak i běžné spotřebitele.

Cena, kterou Vám zašleme, je velmi pěkná softshellová bunda z letošní olympijské kolekce a je to pro Vás cena opravdu originální – jedná se o tzv. vrchní bundu, kterou měli pouze naši olympionici, která se nedala v běžné prodejní síti koupit. Celá kolekce je inspirovaná 100. výročím naší republiky.

Bunda je ideální na všechny druhy sportů i do města. Je vyrobená z voděodolného a větru odolného materiálu se speciální membránou, má anatomicky tvarovaný střih a stahovatelnou kapuci.

K těmto exkluzivním vstupenkám ještě přidáme DVD s filmem Hudba ticha, které má podtitul „neobyčejný skutečný příběh Andrea Bocelliho“.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes vstupenky na Memoriál Luboše Tomíčka, který je druhým nejstarším plochodrážním závodem v České republice a nejstarším motoristickým závodem v Praze. Jede se příští pondělí 1. října na stadionu Markéta v Praze a je to letos už jubilejní 50. ročník!

Uvidíte tvrdé a ostré souboje, které bude svádět šestnáctka špičkových plochodrážních jezdců, jak světových, tak nejlepších českých jezdců. Memoriál Luboše Tomíčka je závod nejen pro skalní příznivce ploché dráhy, ale i pro širokou veřejnost – do Prahy se na něj sjíždějí plochodrážní legendy, světoví jezdci z různých států světa. Zažijete tak na vlastní kůži dravou jízdu bez brzd a zábran, ale připravený je i zajímavý doprovodný program pro děti i dospělé.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio