Soutěž: Za 3 správné odpovědi ikonický pekáč s poklopem

29. září 2023

Pokud dnes 29. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte ikonický pekáč s poklopem od značky Tescoma.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dárek od firmy TESCOMA, která více než 30 let patří mezi nejvýznamnější světové výrobce kuchyňských potřeb. Kromě kuchyňského nádobí, nářadí a pomůcek nabízejí domácí spotřebiče a výrobky pro domácnost a úklid.

Konkrétně dneska pro Vás od nich máme ikonický pekáč s poklopem Bordeaux. Pekáč je celo-kovový, takže ho můžete použít na sporáku i v troubě; díky prvotřídnímu antiadheznímu povrchu se pokrm nebude připalovat. Významný benefit tohoto spočívá v poklici - celá její vnitřní strana je pokrytá výstupky, které zajistí rovnoměrné odkapávání páry zpět do nádoby, tedy pokrm, který budete připravovat, se nebude vysušovat a zůstane šťavnatý. Nádobí Bordeaux má navíc velmi zajímavý designem a neotřelou červeno – vínovou barvu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám vstupenky na hudební projekt Karel Černoch 80.

zpěvák Karel Černoch

Jeden z nejvýraznějších zpěváků domácí populární scény Karel Černoch by letos v říjnu oslavil osmdesátiny. Jubileum připomene právě tento projekt, tvořený čtyřmi jedinečnými koncerty. Vystoupí na nich zpěvačka Tereza Černochová a hudební hosté – Michal Prokop, Ondřej Ruml, Matěj Ruppert, Peter Lipa, Bára Basiková, Leona Machálková a další, za doprovodu  B-Side Bandu Josefa Buchty; zazpívají nejznámější písně z repertoáru jedné z legend české populární hudby.

Hudební projekt Karel Černoch 80 odstartuje 10. října v Hradci Králové, druhý koncert se uskuteční 11. října v Ostravě, 13. října jej bude možné vidět v Brně a závěrečný koncert se odehraje v Kongresovém centru Praha 1. listopadu. Právě na pražský koncert jsou vstupenky pro Vás.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio