SOUTĚŽ: Vyhrajte výtisk časopisu Olympijský rok nebo chytré digitální rádio

Radiožurnál, generální mediální partner Českého olympijského výboru rozdá fanouškům olympiády celkem dvacet výtisků časopisu Olympijský rok, ve kterém najdete osm příběhů největších hvězd českého týmu Evy Samkové, Martiny Sáblíkové, Ester Ledecké, Gabriely Koukalové, hokejového trenéra Josefa Jandače a dalších tak, jak je sledovali naši reportéři. Časopis je zároveň voucherem na dvě vstupenky na olympijské festivaly v Ostravě a Brně na jakýkoliv den olympiády.

Chcete vyhrát olympijský magazín? Poslouchejte od 6. do 9. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.


Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. Pátý, desátý, patnáctý a dvacátý posluchač nebo posluchačka dostanou magazín Olympijský rok. Pětadvacátý v pořadí pak dostane nové digitální rádio, aby s námi mohl poslouchat Radiožurnál - olympijský speciál.

Olympijský speciál je nové digitální rádio, která připravujeme na 17 olympijských dní. Naladit ho můžete v počítači na stránkách Radiožurnálu, na telefonu v aplikaci iRadio a v Praze, Brne, Plzni a Ostravě na digitálním rádiu v multiplexu Českého rozhlasu CRO DAB +.

Co pro vás v digitálním rádiu připravujeme? Přineseme přímé přenosy z hokeje i biatlonu, přímé přenosy závodů největších českých medilových nadějí Martiny Sáblíkové, Ester Ledecké nebo Evy Samkové. Doplníme o vstupy ze závodů všech českých nadějí, rozhovory s olympioniky, odlehčíme speciálně natočenou pohádku o Raškovi a odvysíláme všechny dokumenty projektu Olympijský rok. Celkem půjde až o 19 hodin živého sportovního vysílání denně.

Spuštění digitálního rádia samozřejmě neznamená, že nebudeme vysílat olympiádu. Radiožurnál nabídne vstupy ze všeho důležitého a přímé přenosy z hokeje. Sportovním fanouškům ale chceme dopřát navíc mimořádný zážitek po celý den, když budou během olympiády v práci nebo na cestách. Kvůli časovému posunu jsou totiž nejdůležitější události mezi 8. a 15. hodinou.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

autor: jaw
Spustit audio