SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na letní scénu divadla Jatka78. Radiožurnál vás vezme na dvojité představení

1. červen 2020

V pondělí můžete s Radiožurnálem získat lístky na představení Bull + Hard Sell, které na letní scéně v Pražské trřnici odehraje Divadlo 6-16. Poslouchejte pozorně Ranní Radiožurnál.

Po nucené pauze způsobené koronavirem se znovu otevře veřejnosti divadlo Jatka78. Od 1. června do 31. července bude divadlo sídlící v pražské holešovické tržnici hrát na Letní scéně. Většina představení se odehraje pod širým nebem.

Nový cirkus, Amerikánka i dva králíci

Těšit se můžete na oblíbené kousky Cirku La Putyka, jako je hudební nový cirkus Isole, ale také na úplnou novinku v repertoáru této company. Režie představení Kaleidoscope se ujal finský režisér Maxim Komaro, který s Cirkem La Putyka spolupracoval už na několika úspěšných inscenacích.

Co můžete vyhrát?

Výherce čekají hned dvě představení od Divadla 6-16 hraná během jednoho nezapomenutelného večera! Drama Bull inspirované koridou je o tom, proč nás baví, být tak krutí. A druhou částí programu je brilantní komedie Hard sell o tom, kolik představivosti musí použít muži zákona, aby nastolili spravedlnost. 

  • Kdy? 18. 6. 2020 od 19.30
  • Kde? Letní scéna Jatek78 (Pražská tržnice, haly 7 a 8)

Své představení na Letní scéně uvede i Amerikánka Viktora Tauše v hlavní rolích s Terezou Ramba a Eliškou Křenkovou. Všichni tři jsou držiteli Českého lva za rok 2019 a 2020, takže diváky čeká skvělá podívaná ve verzi nastudované speciálně pro venkovní scénu Jatek78.

Ve hře pro jednoho herce White Rabbit Red Rabbit se pak představí Hana Vagnerová, Jan Cina a Vladimir 518.

Aktuální program Letní scény najdete na webových stránkách divadla Jatka78.

Jak soutěžit

Poslouchejte 2. června Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Jatka78“.

Radiožurnál rozdá celkem deset vstupenek pěti výhercům, jejichž e-mail přijde jako 10., 20., 30., 40. a 50. v řadě. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Kompletní pravidla najdete zde.

autor: and
Spustit audio